Urotol prosztatitis. ODLA - Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus ...


Preanalitikai változók: vérvétel, mintaelőkészítés, mintatárolás. A haemostasis vizsgálatok minőségbiztosítása.

A vizelet inkontinencia okai férfiaknál

Szűrôtesztek: Protrombin idő PI meghatározása. Tromboplasztin reagens kiválasztásának szempontjai. PI kifejezési formái, kalibrálása. Alvadási faktorok, mint antigének meghatározása. Specifikus faktorellenes gátlótest meghatározások elve, módszerei, reptiláz idő vizsgálata.

ucsf prostate cancer clinical trials prostate cancer stage 4 treatment in india

XIII-as faktor meghatározására szolgáló módszerek. Lupus anticoagulans kimutatása.

Összetétel és kibocsátás

Antifoszfolipid antitesetk típusai, kimutatásuk. Heparin kezelés konvencionális és kis molekulasúlyú heparinok effektivitásának laboratóriumi monitorozása heparin koncentráció meghatározás, X-es faktor gátlási teszt, in vitro heparinizálás.

Dagestan a prostatitis Prostatitis vagy problémák a bélrel

Trombolitikus kezelés és laboratóriumi Urotol prosztatitis. Aggregometria, lumiaggregometria elve, használata. Thrombocyta szekréció mérésének lehetőségei.

DICLOFENAC a prosztatitis oktatásból A prosztata gyulladása komplikációval

Adhézió vizsgálata, mepakrin teszt, thrombocyta felszíni antigének immundetektálása, thrombocyta ellenes gátlótest kimutatás. Prokoaguláns aktivitás vizsgálata.

  • A "Zofloks" gyógyszer. Használati utasítások. Mellékhatás, ellenjavallatok
  • A törvény A "Zofloks" gyógyszer.
  • Prostatitis kenőcs

Nephelometria, turbidimetria használata a hemosztázis vizsgálatokban. Elektroforetikus metodikák használata a hemosztázis diagnosztikában. Citráthiba kimutatása, keveréses vizsgálatok, heparin neutralizáció Faktor ellenes gátlótest titer mérés elve.

A leghatékonyabb urogenitális gyógyszerek és nemi hormonok A Prostamol Uno egy gyógyszer, amelynek széles spektruma hat a prosztata mirigy állapotára. Pro: Ellene: Nitroxolin - a mikrobák elleni küzdelem, főleg az urogenitális betegségek kórokozói. A Livial olyan gyógyszer, amely a menopauza idején egy női test állapotának stabilizálására szolgál.

Bethesda titer meghatározása Kromogén tesztek kivitelezése X-es faktor gátlási teszt, plazminogén,α2-plazmin inhibitor meghatározásaa heparin indukálta thrombocytopenia kimutatására szolgáló laboratóriumi eljárások DIC diagnosztika. ATP-release meghatározása.

Risztocetin kofaktor teszt.

  1. Férfi húgyúti inkontinencia: okok, kezelés, népi jogorvoslatok - Hidronefrózis -
  2. BSc - Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai
  3. A szakember a további vizsgálatok segítségével meghatározza a húgycső nyomásszintjét, a vizelet mennyiségét, a hólyag kiürítéséhez szükséges időt.
  4. Hasznos termékek a prosztatitishez
  5. Hogyan jelenik meg a prosztatum gyulladása
  6. Jóindulatú prosztata megnagyobbodás gyógyszer

Vérzési idő meghatározása. PFA vizsgálat.

Навигация по записям

Immunológiai módszerek a hemosztázis diagnosztikában ELISA meghatározások, von Willebrand antigén meghatározása immunoturbidimetriás módszerrel Kötelező irodalom: Az előadásokon kiadott előadás kivonatokkal kiegészítve. Laboratóriumi diagnosztikai gyakorlatok.

Szerk: Dr. Kappelmayer János és Dr. Urotol prosztatitis László. Debrecen, Jegyzet ide vonatkozó fejezetei. Ajánlott irodalom: Colman: Hemostasis and Thrombosis- basic principals and clinical practice vonatkozó fejezetei és Henry: Clinical diagnosis and management by laboratory methods vonatkozó fejezetei Tantárgyi követelmények: A hallgató ismerje meg a hemosztázissal, mint speciális szakterülettel összefüggő alapvető biokémiai és patobiokémiai folyamatokat, a vérzékenység és a thrombusképződés molekuláris alapjait.

A képzés során a fő hangsúlyt a metodikai ismeretek részletes oktatása kapja.

Farmakológiai hatás

A hallgató a gyakorlatban ismerje meg a hagyományos és a modern hemosztázis laboratóriumban használt módszereket és műszereket.

A hallgatónak képesnek kell lennie a normál és patológiás hemosztázis minták analízisére, a talált elváltozás leírására.

prosztata vizsgálat ultrahanggal Luke kivágás a prosztatitisből

Évközi számonkérés: Minden gyakorlaton beszámoló, jegyzőkönyvek értékelése. Index aláírás: Az előadásokon és gyakorlatokon való részvétel, a gyakorlati jegyzőkönyv bemutatása.

Prosztata megnyilvánulás és kezelés prosztata eltávolításának következményei

A hallgató maximum két előadást mulaszthat. A félév elismerésének feltétele a gyakorlatokon való hiánytalan részvétel és a gyakorlati jegyzőkönyv bemutatása.