Psa abbreviation, Tartalomjegyzék


PSA a következőt jelöli Fülöp-szigeteki statisztikai szövetség.

PSA a következőt jelöli Orvos hiány terület. Ha nem angol nyelvű változatát látogatják, és a z Orvos hiány terület angol nyelvű változatát szeretné látni, kérjük, görgessen le az aljára, és a Orvos hiány terület jelentését angol nyelven fogja látni.

Ne feledje, hogy a rövidítése PSA széles körben használják az iparágakban, mint a banki, számítástechnikai, oktatási, pénzügyi, kormányzati és egészségügyi.

psa abbreviation

A z PSA mellett a z Orvos hiány terület a többi mozaikszavak esetében is rövid lehet. PSA: Orvos hiány terület.

psa abbreviation

Büszkén felsoroljuk a PSA rövidítést, amely a legnagyobb rövidítések és Mozaikszók adatbázisa. A következő kép a z PSA angol nyelvű definícióit mutatja: Orvos hiány terület.

PSA REVEAL

Tudod letölt a kép reszelő-hoz nyomtatvány vagy küld ez-hoz-a barátok keresztül elektronikus levél, Facebook, Csicsergés, vagy TikTok. PSA jelentése angolul Mint már említettük, az PSA használatos mozaikszó az Orvos hiány terület ábrázolására szolgáló szöveges üzenetekben.

psa abbreviation

Ez az oldal arról szól, a betűszó az PSA és annak jelentése, mint Orvos hiány terület. Felhívjuk figyelmét, hogy az Orvos hiány terület nem az PSA egyetlen jelentése.

PSA-csoport

Ott május lenni több mint egy meghatározás-ból PSA, tehát ellenőrizd ki-ra-unk szótár részére minden jelentés-ból PSA psa abbreviation. Ezek a bal oldalon vannak felsorolva.

Története[ szerkesztés ] A cég története ben kezdődött, amikor a két, akkor még örök rivális francia autógyár közül a Peugeot részesedést vásárolt a Citroënben. Megállapodtak, hogy közösen fognak gépkocsikat gyártani. A vállalat a kilencedik legnagyobb autógyártónak számít. Ugyanennek a módszernek köszönhetően a Peugeot és a Citroën modellek általában ugyanarra a platformra épülnek. A cég többségében autóiról lett híres, de gyárt még motorkerékpárokat is, és finanszírozási lehetőségeket is nyújt.

Görgessen le és kattintson az egyesek megtekintéséhez. A z PSA összes jelentését kérjük, kattintson a "Több" gombra.

psa abbreviation

Ha meglátogatja az angol verziót, és szeretné megtekinteni a Orvos hiány psa abbreviation definícióit más nyelveken, kérjük, kattintson a jobb alsó nyelv menüre. Látni fogja a Orvos hiány terület jelentését sok más nyelven, például arab, dán, holland, hindi, japán, koreai, görög, olasz, vietnami stb.

PSA Meghatározza:.

psa abbreviation