Prostatitis examination


Fáradtság a prosztatitis alatt

Tekintse meg az endoszkópos kezelés fontosabb lépéseit! Műtéti konzultáció egyeztetése Indító konzultáció lefolytatása a bejelentkezéstől számítva 2 héten belül.

Prostatitis kezelési recept

Műtéti konzultáció A konzultáció során a panaszok ismeretében, az előzmények letisztázása után elvégezzük a szükséges nőgyógyászati vizsgálatot és kismedencei ultrahangot a pontos diagnózis felállításához, valamint ismertetjük a műtéti kezelést igénylő betegség pontos prostatitis examination.

Időpont meghatározása A műtéti kezelés optimális időpontjának és körülményeinek meghatározása és a további vizsgálatok elindítása.

Prostatitis mikrobák

Altató orvosi kivizsgálás Az altatásban történő műtét során az érzéstelenítés optimális körülményeinek kialakításához szükséges egy alapos altató orvosi kivizsgálás, mely során laborvizsgálat, mellkas röntgen, EKG és orvosi konzultálás történik a műtét előtt héten belül.

Kis megterhelésű beavatkozás bőrmetszés nélkül, mely 1 napos kórházi benntartózkodást igényel és a regeneráció nap alatt várható. Kis megterhelésű műtéti eljárás, ami a hason ejtett db 1cm-es nyíláson keresztül történik, mely napos kórházi tartózkodást igényel és az otthoni regeneráció tartama nap.

prostate exam