Elit prosztatitis


Nem specifikus krónikus prosztatitis kezelése

Elősegíti a különböző eredetű vizeletrendszeri gyulladásos betegségek megelőzését és korrekcióját — vírusos, bakteriális mint pyelonephritis vesemedence gyulladáscystitis fájdalmas hólyag szindrómaglomerulonephritis nefrongyulladás vagy vesék két oldali nem baktériális gyulladása urethritis hugycsőgyulladásprostatitis prosztatagyulladás.

Segít megakadályozni és visszaszorítani a kövek és homok képződését a vesékben és a húgyúti szervekben.

Herpesz a prosztatitisből

Elősegíti a különböző etiológiájú daganatok megelőzését és korrekcióját a húgyúti szervekben prosztata adenoma prosztata megnagyobbodás vagy jóindulatu daganatvese ciszta, hólyag polip és más pilip fajták. Segít megelőzni és korrigálni terhes nőknél és vizeletkatétert viselő személyek ideális bakteriumháztartását.

Segít fenntartani a hormonok fiziológiai szintjét — mellékvesékben -a nemi szerveknél és a reproduktív rendszerbennőknél és férfiaknál. Segíti a húgyúti rendszer betegségei általi ödéma vagy magas vérnyomás csökkentését.

krónikus prostatitis urethritis kezelés

Elősegíti a méregtelenítést és a homeosztázis fenntartását — a test belső környezetének kémiai összetételének állandóságát víz-só anyagcsere, sav-bázis egyensúlyamely Elit prosztatitis szerepet játszik az emberi egészségben és biztosítja, hogy minden élettani folyamat az ideális határokon belül müködjön.

Segít kiküszöbölni a húgyúti rendszer betegségeivel kapcsolatos tüneteket például hátfájás-alsó hasi fájdalom-vizelési nehézségek. Elősegíti a vese szűrési képességének Elit prosztatitis. Különböző etiológiájú vese és húgyúti betegségekben szenvedő személyek, vagy idős emberek húgyúti rendszeri működés funkcióinak a csökkenése esetén ajánlott.

Hogyan érzi magát a prosztata gyulladásakor

Krónikus vesebetegségben szenvedők, krónikus vese-elégtelenség esetén. Megerősít az urogenitális traktuson zajló invazív eljárásoknál műtétek, diagnosztikai eljárások, katéterek bevezetéseés az eljárások utáni gyorsabb rehabilitációban segít.

Állandó húgyúti katéterrel rendelkezők számára ajánlott.

Kőfájás a prosztatában

Veseműködés miatt létrejött szív- érrendszeri- szívelégtelenség — lábak ödéma kialakulásánál ugyancsak jelentős segítség elérhető. Ajánlott felhasználási módok:,vesére helyezve- strukturált víz bevétele, fürdés, zuhanyozás. Veseelégtelenség esetén ajánlott testen kivülről vesére felerősítve, és fürdésekhez-zuhanyzásokhoz felhasználni ,ha a vízbevitel korlátozott!

Gyertyák Propolis DN Prostate Vélemények Ár

Az eszközzel való víz kezelési ideje legalább 5 perc.